Matthias Van den Bempt

Managing partner
LinkedIn
M. +32 (0)484 55 52 95
E. matthias@recurv.be

Matthias is de strategisch denker binnen ons team en gaat resoluut voor groei en verbetering, in zijn eigen carrière en vooral die van iemand anders. Hij is de man die je nodig hebt als je een carrièreswitch overweegt te maken en hier graag over wil sparren met iemand die, vanuit een vertrouwelijke aanpak, kritische vragen durft te stellen en zo bijdraagt tot het bekomen van nieuwe of andere inzichten.

Dankzij zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander de perfecte (digitale) match te vinden en vervolgens de beste experts in contact te brengen met klanten. Naast hands-on rekruteren onderhoudt en versterkt hij als managing partner de banden met onze klanten en consultants daar ter plaatse.

"Precisie stimuleert me, ik vind het belangrijk om een werkelijk verschil te kunnen maken op professioneel én persoonlijk vlak door op details te letten die verder gaan dan de job op zich. Een persoonlijke aanpak maakt mijn leven een heel stuk interessanter en zo leer ik dagelijks nog bij van mijn omgeving!”

Ben je als bedrijf op zoek naar een digitale expert? Dan ben je bij hem aan het juiste adres.